Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Παρουσίαση βιβλίου "Μη με λησμόνει" του Κώστα Κρομμύδα, την Πέμπτη 11 Ιουνίου, στις 20:00 στο ξενοδοχείο Βυζαντινό - στην Πάτρα



Οι Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, το βιβλιοπωλείο Discover
σας προσκαλούν στην παρουσίαση
του νέου βιβλίου του

ΚΏΣΤΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑ

"Μη με λησμόνει"

την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, στις 20:00
στην Aίθουσα Eκδηλώσεων του ξενοδοχείου Βυζαντινό.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου,
ο δικηγόρος και πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάτρας Αλέξης Σκαρμέας
και η αναγνώστρια και μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας
«Ταξιδευτές της πρόζας» Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο Πρόεδρος του ερασιτεχνικού θεατρικού σχήματος ΡΕΦΕΝΕ Πάτρας, Θοδωρής Στεφανίδης.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η Αλεξάνδρα Βενέρη (τραγούδι), με τη συνοδεία του Αλέξανδρου Πώχου (ακορντεόν) και του Μιχάλη Ατσάλη (κιθάρα).

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Τσίχλα.

Σχετικά με το βιβλίο....


Στο Παρίσι, μια γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα με άγνωστο παραλήπτη...
Στην άκρη των ματιών της έχει περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που βρέθηκε να την αγαπήσει. Έναν άνθρωπο που τον "σκότωσαν" γιατί ο έρωτάς τους θεωρήθηκε έγκλημα.

Την ίδια ώρα, η Πέρσα στροβιλίζεται στη σκηνή με κλειστά τα μάτια. Το θυελλώδες χειροκρότημα του κόσμου την τραβάει από την έκσταση και την κάνει να τα ανοίξει. Ένας άγνωστος άντρας στην πρώτη σειρά την κοιτάζει μαγεμένος. Το βλέμμα του κλειδώνει στο δικό της. Ο νεαρός φωτογράφος Κωνσταντίνος αισθάνεται ότι αντικρίζει μια αρχαία θεά. Και η Πέρσα νιώθει ότι μόλις συνάντησε το πεπρωμένο που έψαχνε χρόνια.
Ένας φωτεινός δρόμος ανοίγει. Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται περνώντας από τα Γιάννενα, το Γαλαξίδι και την Πάτμο. Ένα μικρό μπλε λουλούδι σε ένα γράμμα κρύβει το μεγάλο μυστικό.
Πόσο μπορεί κανείς το παρελθόν να λησμονήσει...

Σχετικά με τον Συγγραφέα.....


Ο Κώστας Κρομμύδας γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε.
Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια υποκριτικής και χορού μεταξύ των οποίων τα σεμινάρια του Ανδρέα Μανωλικάκη πάνω στη μέθοδο διδασκαλίας του actor studio για τέσσερα χρόνια. Συμμετείχε στα «Χορικά» της Ζουζού Νικολούδη για δύο χρόνια. Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο και στο σινεμά. Την περίοδο 2010-2012 ήταν βασικός εισηγητής στις ημερίδες του ινστιτούτου πρόληψης – διατροφής και υγείας, με θέμα «Εκπαιδεύοντας παιδιά και γονείς σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής».
Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο Μπαμπά, μεγάλωσέ με και τον Μάιο του 2013 το πρώτο του μυθιστόρημα Η ζωή που έλειπε, που ένα χρόνο μετά αναδείχθηκε ως ένα από τα δέκα συγκινητικότερα βιβλία της χρονιάς. Τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερό του μυθιστόρημα Ογκρέσα, από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Το 2014 τού απονεμήθηκε το βραβείο WISH στον Βόλο, στην κατηγορία «συγγραφέας», την απονομή του οποίου πραγματοποίησε η πολυδιαβασμένη συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη.
Παραδίδει μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών, στο ARMANI MUSICAL THEATER CENTER και στη δραματική σχολή ΠΡΟΒΑ. 
Το 2013-14 δίδαξε «δημόσιο λόγο-public speech» στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Επίσης διατηρεί καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στο love radio 97,5. 
Αρθρογραφεί στο infokids.gr και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί γράφοντας άρθρα με το περιοδικό «παιδί και νέοι γονείς» και την εφημερίδα Real News.
Ευχαριστούμε πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου