Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

To "eyelands" και οι εκδόσεις "Παράξενες Μέρες" διοργανώνουν τον 3o διαγωνισμό σύντομου διηγήματος - 2015


To eyelands και οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες διοργανώνουν τον 3o διαγωνισμό σύντομου διηγήματος της ιστοσελίδας μας. Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Φθινόπωρο», η συμμετοχή είναι ανοιχτή και ελεύθερη για όλους και το όριο για το κείμενό είναι 500 λέξεις. Από τον πρώτο διαγωνισμό, το 2013 δημιουργήσαμε το Summer Stories και από τον δεύτερο, το 2014, τις Ιστορίες του Χειμώνα. Τώρα ανοίγουμε τον 3ο διαγωνισμό για τα σύντομα αφηγήματα και προσκαλούμε συγγραφείς κάθε ηλικίας να μας στείλουν τις ιστορίες τους.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Ο διαγωνισμός έχει για θέμα του το Φθινόπωρο και ζητάει πρωτότυπα και αδημοσίευτα σύντομα διηγήματα (flash fiction), με όριο τις 500 λέξεις.
2. Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό είναι δωρεάν, δεν υπάρχει συνδρομή, αρκεί ένα κείμενο στην ελληνική γλώσσα χωρίς άλλες προϋποθέσεις εκτός από το να έχετε  συμπληρώσει το 18ο έτος. Οι 25 έως 30 (ανάλογα με τις συμμετοχές) ιστορίες που θα επιλεγούν από την ομάδα βαθμολόγησης θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες στην αρχή του επόμενου χειμώνα. Γίνονται δεκτά κείμενα μόνο σε ηλεκτρονική μορφή. Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο eyelands δηλαδή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  info@eyelands.gr
Ή στις Παράξενες Μέρες, στην διεύθυνση: info@paraxenesmeres.gr 
και ακόμη:  strangedaysbooks@gmail.com
Ο διαγωνισμός θα μείνει ανοιχτός για δύο μήνες, ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου 2015 και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2015.
Τα κείμενα θα κριθούν από συγγραφείς και συνεργάτες της ιστοσελίδας και της ομάδας των εκδόσεων Παράξενες Μέρες και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι την 20η Φεβρουαρίου του 2016.
Η εκδήλωση για την βράβευση και η παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες του Φθινοπώρου»θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2016.
- Aκόμη πιο αναλυτικές πληροφορίες στις ιστοσελίδες
www.eyelands.gr
www.paraxenesmeres.gr

Η σελίδα για την τέχνη eyelands.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες διοργανώνει κάθε χρόνο εδώ και πέντε χρόνια (και) τον μοναδικό διεθνή διαγωνισμό διηγήματος με έδρα την Ελλάδα.
http://apostaktirio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου