Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Το βιβλιοπωλείο «Το Δόντι» και οι εκδόσεις «Αστάρτη» και «Ναυτίλος» παρουσιάζουν τα βιβλία της αρχαιολόγου – συγγραφέα Ειρήνης Γαβριλάκη «Από το υλικό που φτιάχνονται οι κούκλες» και «Οι νύχτες πριν» στην «Ποικίλη Στοά» (Ρήγα Φεραίου 129, Πάτρα).

biblia-gavrilaki

Τα βιβλία της Ειρ. Γαβριλάκη στην «Ποικίλη Στοά»

Το βιβλιοπωλείο «Το Δόντι» και οι εκδόσεις «Αστάρτη» και «Ναυτίλος» παρουσιάζουν τα βιβλία της αρχαιολόγου – συγγραφέα Ειρήνης Γαβριλάκη «Από το υλικό που φτιάχνονται οι κούκλες» και «Οι νύχτες πριν». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην «Ποικίλη Στοά» (Ρήγα Φεραίου 129, Πάτρα) την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7:30 μ.μ. Θα μιλήσουν η πρόεδρος του συλλόγου «Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας», Λιολιώ Κολυπέρα και η συγγραφέας Νίνα Κουλετάκη.
Αποσπάσματα από τα βιβλία θα διαβάσουν η αντιπρόεδρος του συλλόγου «Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας», Αγγελική Στεφανάκη και η ηθοποιός – χημικός Νάνσυ Χριστοπούλου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο συνθέτης – κιθαριστής Γιώργος Αθανασακόπουλος και η ερμηνεύτρια Δέσποινα Κριμπά. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος – κοινωνιολόγος Ρούλα Κωστακοπούλου.
Η Ειρήνη Γαβριλάκη γεννήθηκε το 1960 στον Πειραιά. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Montpellier. Αυτή την περίοδο εκπονεί διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1986 εργάζεται ως αρχαιολόγος στο Μουσείο Ρεθύμνου, αρχικά στην ΚΕ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και πλέον στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου. Παράλληλα με τις ανασκαφές και τις έρευνες και μελέτες που δημοσιεύει, σχεδιάζει και προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδιά και ενήλικες. Από το 2005 ως το 2010 διηύθυνε το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής.
https://todontibooks.wordpress.com    -    Author: todontibooks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου