Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Θερμά ευχαριστήρια στους εκλεκτούς μας φίλους , Γεράσιμο Μ. Λυμπεράτο και τη σύζυγός του Ιωάννα για τα τιμητικά τους λόγια στην ιστοσελίδα:https://vrysoulesgnosis.wordpress.com/

bnbnbnb     Capturebvfroooooooooooooo    Captur nnnnnnnnnnn
Στην λογοτέχνιδα, ποιήτρια, συγγραφέα και ζωγράφο Μαρία Κολοβού Ρουμελιώτη καθώς επίσης και στον σύζυγο της Γιάννη, ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την συμμετοχή και τον τερματισμό τους  στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2017. 
Η δύναμη του ωραίου, του μεγάλου και τ’ αληθινού, ανταποκρίνεται πλήρως στα πρόσωπα των εκλεκτών φίλων μας, στην τεράστια προσπάθειά τους να τερματίσουν σε ένα μαραθώνιο όπου συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες αθλητές από όλο τον κόσμο.
Και ακόμη,  με την δική σας συμμετοχή, αγαπητή Μαρία και Γιάννη νιώθουμε κι εμείς υπερήφανοι, καθώς διαπιστώνουμε  πως κοντά στην ποίηση, την συγγραφή, την ζωγραφική και την εργατικότητα, ο αθλητισμός στην «πιο γνήσια μορφή του» λέει το δικό του ποίημα, ένα ποίημα ειρήνης,  διεθνιστικής φιλίας, ευγενικής άμιλλας, πρόδρομος ενός καλλίτερου κόσμου. Σας ευχόμαστε πάντα υγεία ώστε να συμμετέχετε σε μαραθώνιους ως τα βαθιά σας γεράματα.

Για τις βρυσούλες γνώσης

Ο  υπεύθυνος
Γεράσιμος Μ. Λυμπεράτος και η σύζυγος  Ιωάννα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου